2012. gada 6. marts

MALAVA nagu kopšanas līdzekļi

Pavisam nejauši veikalā 'Disco cosmetics' (t/c Mols) uzgāju Šveices firmas 'MALAVA' nagu kopšanas līdzekļus. Kaut kas jauns priekš manis, tad nu iegādājos divus produktus:
Līdzeklis, kurš palīdz atbrīvoties no kutikulām(Cuticle Remover), atšķirībā no kutikulu eļļām, šis līdzeklis ir vairāk tāds krēmveida un to uzklājot uz kutikulas jau pēc pāris sekundēm ar irbulīti, kurš nāca līdzi lieko kutikulu var viegli noņemt, tas lieliski nomierina un mīkstina ādu. Esmu ļoti priecīga par šo atklājumu! cena 6,90ls! Ir to vērts!
Otrs līdzeklis ko iegādājos bija nagu lakas žāvētājs (MAVA dry), veikalā ļoti nopriecājos,ka esmu atradusi līdzekli, kurš nu darīs brīnumus un varēšu ātri izžāvēt nagu laku un doties!BET.... līdzeklis savu funkciju pilda, tas tiešām ātri izžāvē nagu laku, taču nagu laka zaudē savu spīdumu un neizskatās ne pēc kā, turklāt process nav patīkams, kad līdzekli izsmidzina, viņš tā kā sasaldē to nagu laku, un līdz ar to pirkstu arī (var salīdzināt kā ar to auksto flakoniņu priekš sasitumiem), labi aukstumu vēl varētu paciest, taču viņš izbojā visu nagu lakas spīdumu...vīlusies. cena, ja nemaldos bija ~4ls



1 komentārs:

  1. Tieši par šiem diviem līdzekļiem gribēju zināt kādu atsauksmi, paldies.

    AtbildētDzēst