2012. gada 6. marts

water marbling

Pat nezinu no kura gala sākt, ir tik daudz ko rādīt un stāstīt.. Bet sākšu ar water marbling, ar šo nagu dizaina metodi nodarbojos jau apmēram divus gadus, kad nejauši youtube redzēju pamācību. Protams, sākumā nekas tā īsti nesanāca nesanāca, bet laika gaitā esmu atklājusi daudz jauna. Priekš water marbling, vislabāk ir izmantot nagu lakas,kuras ir veidotas uz ūdens bāzes (to var izlasīt nagu lakas sastāvā). Protams arī daudzas citas nagu lakas šķīst labi un ūdenī tik ātri nesacietē.  Ar krāsām varat varietēt pēc jūsu sirds patikas.. Labākam un spilgtākam iznākumam, pirms veidot šo dizainu ir nagiem uzlikt 'bāzi', piemēram baltu nagulaku!

Pāris mani eksperimenti:
 Šajā reizē dizainu veidoju uz plastmasas tipšiem( nav uzklāta bāze zem dizaina) izmantoju essence colour&go nagu lakas(#76 hard to resist, #54 trust in fashion,, #80 icy princess,#51 mellow yellow) 
 Un vēl mazliet, diemžēl vairs neatceros,kuras lakas lietoju pārējiem dizainiem. Šī ir tikai maza daļa no maniem water marbling dizainiem, pārējie tapuši uz īstiem nadziņiem :) 
Rakstu papildināšu ar manis veidotu pamācību!

1 komentārs:

  1. Laipni lūgta blogu pasaulē :)
    Ar nepacietību gaidīšu rakstiņu par water marbling :)

    /Mārīte
    (aerismade.blogspot.com)

    AtbildētDzēst